Væk med appelsinhud

Spørgsmål: Jeg er flov over at vise mine ben frem for andre, fordi der er meget cellulite på dem. Hvad er appelsinhud og hvordan får jeg det væk? Appelsinhuden eller cellulite dukker for de flestes vedkommende op med alderen eller efter .

Kæmper du med appelsinhu og vil du have tynde slanke og tonede lår? Kæmp mod appelsinhuden med træning og den rigtige kost. Der findes ét middel, der holder appelsinhud væk.

Har du irriteret hu bumser eller appelsinhud er dette din hjælper.

Det gør at jeg desværre også har appelsinhud på mine lår, som jeg nu har prøvet at træne væk i et års tid nu uden hel og i en alder af år er . Appelsinhud: Cremer, udrensningskure og ændret kost. Det kan være svært at slippe af me men det kan lade sig gøre. Spørgsmål fra læser Inge Loua Mange kvinder er ikke så glade for deres lår. De er ømme og bulede, og selv et lille klem om låret på bilturen får . Hvis det var meningen fra naturens side .