Vil tabe mig

Følger du en kulhydratfattig kostplan igennem længere ti ser forskellen ud til at . Få tabt de sidste kg og vær klar til stranden, jeg tabte kg fedt på bare uger. Jeg ville være veltrimmet og tabe mig inden .

Hvis du vil tabe dig, betyder din kost procent, mens din træning kun står for de sidste procent. Så kort kan det siges, når man spørger . Skru ned for sukker, hvidt brød og fedt i din kost og i stedet op for mængden af gode grøntsager, hvis du vil tabe dig kilo. Vil du gerne tabe dig 1-kilo om ugen?

For mig er den overstået på dage. Jeg vil gerne prøve at give dig lidt vejledning, om hvordan du kan tabe dig. Hvis du skal tabe dig mange kg, er det noget, du skal bruge lang tid til.

Hvis man spørger, er der mange grunde til at folk gerne vil tabe sig. For at tabe sig og bevare sit vægttab er det oftest nødvendigt at foretage nogle. Jeg vil virkelig gerne tabe mig de kg da de ikke sidder pænt på min krop, men jeg ved . Det har gjort så ked af det, men på den anden side er jeg blevet super motiveret til at tabe mig.

Et vægttab på kg pr uge vil kræve et energiunderskud på ca 530. Jeg har aldrig tabt mig ti kilo – men fem kilo på en måne det har jeg .

Hvis du vil tabe dig uden at gå rundt og være sulten, skal du fokusere på at spise mange proteiner, langsomt optagelige kulhydrater og sunde fedt-stoffer.