Thea go vægttab

Jeg var i Matas og købe Thea Go urtete (afførende urtete) og fik drukket en kop. Jeg fortsætter min detox kur fra Thea Go. Jeg spiser næsten altid æg uden blommer.

Jeg prøver at finde produkter med en . Thea Go ‘ er go’ for en træg mave – hjælper også på den slanke linje! Flere og flere mennesker lider i vor tid af træg mave og vanskelig fordøjelse, et forhold der . Historie Den første medicinske dokumentation for sennes stammer ligesom planten selv fra den arabiske kulturkreds.

Jubii på en uge, nu været i gang i uger med et vægttab på ialt jo tak,. Her blev jeg anbefalet en urtete – THEA GO, há den virkede, . Thea Go’, sennesbælge, urtete: Naturlægemiddel til kortvarig brug ved træg mave og forstoppelse. Indeholder skårede eller pulveriserede sennesbælge.

Du sparer 2 Førpris: 5DKK. Thea Go’ – Afførende urtete i løsvægt – 1g. Naturlægemiddel til træg mave og forstoppelse fra Natur Drogeriet.

Så stort et vægttab vil på en eller anden måde gå ud over din præstation i ringen. Der findes en the, der hedder Thea-Go, den er udrensende for tarmsystemet.

Eller drik et varmt glas the med thea – bona. Der findes også naturlige produkter til at sætte skub i tingene som fx Thea Go, Thea Bona eller fibertyggetabletterne FrugtFibre . Theen virker endvidere let vanddrivende og løsnende på fedtpuder (cellulite). Kan bruges som langtidsthe og veksles med Thea Go’ the eller evt. Hansen AB (afføringspulver med plantefibre) eller det populære middel Skallin . Thea Go’, sennesbælge, urtete og tabletter: Naturlægemiddel til kortvarig brug ved træg mave og forstoppelse.

Fedtprocenten spillede jo max, så den vanddrivende the og thea-bona pillerne er, efter min mening, helt unødvendige. Jeg overvejer at snakke med lægen for det er IKKE pga min kost jeg har den her . Ja jeg har så været så smart, at få forstoppelse. Kosttilskud – Vitaminer og mineraler – Information om thea go.

Natur Drogeriet Thea Go’ 2mg (2tabletter). Te har et højt indhold af antioxidanter og kan være med til at hjælpe på vægttab.