Tab 2 kg om ugen

Få den personlige træners tip til et lynhurtigt vægttab, og tab op til kilo på uge! Med den rette kost kan du få et lavere kalorieindtag uden sult og opnå vægttab på 2-kilo om ugen. Sådan lyder den forjættende tanke .

Hvis du bider tænderne sammen og pukler målrettet, kan du tabe et par kilo på en uge, ifølge personlig træner Du har en uge, til du skal til en . Jeg kan personligt tabe – kg om ugen i nogle få uger, når jeg er standhaftig. Boost din forbrænding og tab op til kilo på uger. Fiona Kirks to ugers fedtforbrændingsmetode, som hun skriver om i bogen Weeks in the Fast Lane Diet.

Effektiv slankekur : Tab dig et kilo om ugen uden at være sulten. Første uge af sixpack-kuren er gået over al forventning. Jeg har tabt kilo – og er ved at vænne mig til at være sulten ind i mellem.

Tab kilo fedt på dage, med 9 sikkerhed. Det behøver ikke være en pine at gå på kur. Med en enkel og overskuelig madplan fra Madmagasinet Bitz og Frisk kan du tabe dig 1-kilo om . Jeg skal ha tabt mig 4-kg inden den 6. Selvom du siger du drikker vand vil der helt sikkert også være et væsketab, og til.

Man kan tabe sig en 2-kg om ugen ved meget hårdt arbejde.