Tab 10 kg

Her er nogle tips til, hvordan du kan få et hurtigt vægttab + en livsstils omlægning, uden at køre træt i det. Det er sådan jeg har gjort 🙂 Kostplan. Minus kg på uger: Et billede satte gang i en slankekur.

LÆS OGSÅ: Holbæk Modellen: Tab dig uden sult. Her får du kontante tip, der både gør dig mættere og lettere – uden sult. Træn samtidig ekstra – og tab dig kg på den halve tid. Følger du rådene, kan du tabe kg i løbet af 4-måneder, og skruer du op for træningen samtidig, vil du .

Skru ned for sukker, hvidt brød og fedt i din kost og i stedet op for mængden af gode grøntsager, hvis du vil tabe dig kilo. Hør om Skønhedsredaktør Marie Brodersen nåede at tabe kg på 4-dages kuren og få selv. Læs også: Sådan tabte Maria Lucia kilo . Han gik på kur og har i dag tabt kg uden de store problemer,. Vigtigt aldrig at indtage væske til måltiderne, tyg maden grundigt. Det burde være muligt at tabe kg på uger, men hvad kræver.

Du kan sagtens tab kilo eller mere om ugen med Vægt Konsulenters kur. Jeg regner med at jeg ved et tab på 10kg på uger også vil være i stand til at løbe 3km på omkring 15min, måske mindre. Posted by Birgitte Nymann on Thursday, June 1 20Under: Vægttab.

Til venstre er jeg efter at have smidt de første kg cirka og til højre er det “nye”-mig). Men, jeg havde også fået en lidt bedre forståelse af, .