Sund banankage uden mel og sukker

Jeg kan se, at denne banankage længe har været det mest besøgte indlæg her på bloggen. En opskrift på en sund banankage, som er sindssygt nem og vanvittig velsmagende. En af bloggens mest populære indlæg.

Nu var det da vist også på tide, at jeg fik prøvet denne opskrift, som dukker op på forsiden HVER ENESTE GANG jeg besøger søde Stinna’s . Jeg kører sukkerfri januar, og har til weekendens hygge, lavet dette sunde alternativ, som smager intet mindre end himmelsk, men også lidt af . Bedste chokoladekage uden mel – kun ingredienser. Hej har en opskrift med 50gr hvedemel og 1gr brun sukker ku dette evt erstattes med kokosfibre og.

Og jeg vil lige sige VERDENS LÆKRESTE BROWNIE-KAGE, MUMS, og den . Vi havde igår aftes besøg af vores utrolig søde vennepar Maria og Charlie, til lidt let mad og afslapning på sofaen. Den tager max minutter at bikse sammen og alt afhængig af tykkelsen skal den have mellem 20-min. Prøve du at holde igen med sukkeret?

Så er denne sunde banankage lige noget for dig! Den er helt uden mel og sukker og er kun sødet af dadler og banan. Små banankager uden hvedemel og sukker! Jeg faldt over en opskrift på en paleo-banankage og tilpassede den, så den passede til min smag.

Lavede denne lækre banankage forleden!

Eller måske ikke hvis man vælger at spise den alene på . De fleste kan ikke smage, at kagen er uden sukker. Jeg vil nu præsentere jer for den lækreste banankage jeg nogensinde har smagt uden mel og sukker! Jeg ELSKER banankage og derfor er der . Kanel-cupcakes med kokostopping – veganske og uden mel og sukker. Kager uden mel og sukker, som er fulde af velsmag. Kage med sprød bund og lækker creme Sommerkage.

SUND chokoladekage på TO minutter – uden mel, sukker og mælk. Opskrifter til sund banankage uden mel sukker mælk og smør. Himmelsk banankage uden sukker og mel.

De sidste par uger har jeg ændret min kost til at være sukkerfri, . Det her indlæg er mega-super-dejlig-lækkert, da jeg endelig har fundet frem til en kage, som man kan spise lige så tosset man vil efter en lang . Har du prøvet en chokoladekage uden mel og sukker?