Strækmærker på maven

Strækmærker opstår, når huden udstrækkes for hurtigt. Det er generelt ikke muligt at fjerne strækmærker helt, men de kan mindskes i nogen grad. Strækmærker (striae) er skader, som opstår i kroppens underhud.

De optræder i starten som rosa til blåviolette striber eller bånd på maven, sædepartiet, . Jeg havde efter en graviditet fået strækmærker både på maven, ballerne, lårene, taljen, og brysterne. Ja, jeg ved jo godt det er naturligt at der kan følge strækmærker med en graviditet men jeg har bare SÅ mange og jeg er virkelig virkelig ked af dem! I dag findes der heldigvis metoder til at reducere strækmærker.

I DermoCosmetic tilbyder vi effektive og sikre behandlinger af strækmærker med Fractional Laser . Hormonelle faktorer kan kan også spille ind; Påvirkning fra binyrerne i form af steorider, relaxin og østrogen giver strækmærker. Læs hvordan du forebygger og mindsker strækmærker – Klik her. Strækmærkerne vil typisk vise sig på brysterne, maven, baller og lår.

Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Jeg har i min graviditet fået rigtig mange store stærkmærker på maven, de er mørkerøde og rigtig grimme. Men det er jeg bare ikke, efter som jeg har strækmærker på maven. Man får strækmærker fordi huden udvider sig og ikke kan følge med. Mine strækmærker kom sent i puberteten og det passer med der hvor jeg begyndte at få bredere hofter og tog lidt på, det der satte sig på maven og lårene.

Huden spændes u ikke kun over maven, men også over bryster, baller og lår. Nogen gange så meget at den brister, og der opstår strækmærker. Min yndlings ventebluse i uldmix med plads til maven fra MilkerNursing. Strækmærker er små ofte farvede striber i huden, der typisk viser sig på maven i den sene fase af graviditeten fordi maven vokser hurtigt.

Charlotte Torpegaar forfatter til bogen Yummy Mummy, gæsteblogger på Superfit Mor om, hvordan du holder maven fri for strækmærker før . Selvom maven er det hyppigste sted at få strækmærker, kan man sagtens få strækmærker andre steder på kroppen. Grundet graviditet kan strækmærker .