Slap hud på maven

Mange danskere lider af løst eller slap hud på kroppen. Jeg har lidt slap hud på maven og synes jeg har prøvet lidt af hvert uden resultat. Både mænd og kvinder kan efter et større eller mindre vægttab opleve, at huden hænger slapt på maven.

Kvinder er særligt udsatte i forbindelse med graviditet, . Mange døjer med slap hud efter et hurtigt vægttab – læs her, hvad du selv kan gøre for at mindske den slappe hud efter et vægttab. Mit ønske er jo en flad mave og en flot krop 😛 – Så mit spørgsmål er. Opstramning af løs hud på mave, arme og ben.

Løst og overskydende hud efter graviditet eller slankekur fjernes effektivt på Nygart Privathospital. Jeg kan frygte, at et stort vægttab vil resultere i løs mavehud og . Det er værd at nævne, at du ikke specifikt kan træne løs hud eller fedt. Du ve når huden på maven hænger lidt mere end godt er, selv om du måske har trænet din indre mave tilbage på plads.

Vibeke Johnsen har i mange år kæmpet med al den løsthængende hud på mave, bryster, arme og lår efter et stort vægttab. Det kan være på maven eller under brysterne. Der kan i svære tilfælde også forekomme smerter ved bevægelse af den løse hud mod . Fedtet på maven kan være svært at komme af med og det er bestemt. Dog vil jeg lige nævne at hud er fedt og protein,så selv lidt løs hud kan .

Min fedt er ca men har det problem at jeg har lidt løs hud. Dog har jeg den udfordring at min hud hænger lidt. Dvs på arme, mave, hofter (og røv!) og skjuler den markering som ellers er der. Ved slap hud på maven er der flere måder at lave operationen på, en større og en mindre operation.

Også graviditet og fødsel kan give et slapt maveskind hvis huden på maven ikke. Dertil skal lægges, at huden bare bliver mere slap, når vi bliver ældre, fordi . Thermage løfter let løs hud i ansigtet og danner nyt kollagen og strammer eksisterende kollagen op i underhuden. Thermage er særlig egnet til at lave . Jeg er kun lige kommet i gang med kampen mod kiloene, men tænker. Jeg viste min læge den hudflap jeg har ved maven og hun sagde at så længe . Kirurgisk Afdeling (Plastik-, mave-tarm- og brystkirurgi) pil Patientinformation Kirurgi pil Patientinformation om Plastikkirurgi pil Hudoverskud pil Hudreduktion .