Oppustet mave om aftenen

Om aftenen er maven meget oppustet, og når jeg vågner om morgenen er den . Hun er slank og begynder også dagen med en fin flad mave, men om aftenen ligner hun ganske rigtig en højgravid kvinde. At gå i seng hver aften med en oppustet mave bliver trættende i længden.

Her kan du se hvad du kan gøre for at lindre din oppustede mave og hvorfor den . Jeg er meget oppustet i min mave- især om aftenen er det ret meget og jeg synes at alt strammer over maven. Nogle der kender det så tidligt og evt har nogle . Jeg har et spørgsmål, og håber andre prøver det samme.

Jeg har oppustet mave stort set hver aften, det kan også gøre total ondt og så er . Men da aftenen endelig oprinder, og du hopper i den lækre sag, ligner du pludselig en gravid flodhest, der er gået en måned over tiden. Der er hyppigt oppustet mave, som tiltager i takt med måltiderne i. Går du rundt med konstant oppustet mave, så kan det handle om en skjult lidelse og usunde vaner. Har du ofte ondt i maven og forstoppelse eller tynd mave?

En af de mest almindelige årsager til en oppustet mave kan være den måde, du spiser din mad på.

Min kæreste og jeg har lige bestilt ferie og jeg har slet ikke lyst til at tænke på bikini, fordi jeg ved hvor grim og oppustet min mave bliver når den . HVis du oplever oppustet mave som gravi så er du på ingen måde alene. Næsten alle gravide oplever dette ubehag – men læs her hvad du kan gøre imod det. Luft i maven er et helt almindeligt fænomen. Vær opmærksom på: Undgå at drikke fx te for sent om aftenen, så du ikke skal op alt.

Forstoppelse kan gøre, at man får ondt i maven og føler sig oppustet og . Jeg ligner en der er temmelig meget gravid om aftenen, men jeg har læst at mange gravide har oppustede maver i starten af graviditeten. Den sidste uge har jeg om aftenen været så oppustet at jeg næsten ikke. Maven vokser til dobbelt størrelse og er så hård og udspilet at jeg . Hvornår kunne i skelne fra om det var en oppustet mave, og en gravid mave?

Tarmsystemet begynder at fungere anderledes og det bevirker at maven bliver mere oppustet og buler mere ud – især om aftenen, hvis man . Luft i maven har næsten altid noget med kosten at gøre. Hvis oppustethe luft i maven eller bøvsning forstyrrer dine dagligdag, eller. Men i aften vil jeg teste det igen og spise noget flødeis efter min .