Oppustet mave og træthed

Oppustet mave kan være ubehageligt og endda smertefuldt. Næste: Kvalme, hovedpine og træthed: Nu har studerende opfundet kuren. Mavesmerter, oppustet mave, tidlig mæthe opkastninger, diarré .

Et halvt år efter dette startede jeg med at få ondt i maven. Jeg følte, at jeg havde influenza nogle dage, og andre dage var jeg bare utroligt træt . Der er hyppigt oppustet mave, som tiltager i takt med måltiderne i dagens løb. Der kan være ledsagende symptomer som træthe hovedpine, .

Jeg synes ikke min mave er meget større end normalt om morgenen men i løbet af dagen bliver den simpelthen så oppustet at jeg ikke kan . Har du ofte ondt i maven og forstoppelse eller tynd mave? Hyppige løse afføringer; Mavesmerter; Oppustethed; Spændings- eller. Koncentrationsbesvær; Træthed; Hovedpine; Hukommelsessvigt; Svimmelhed. Hvad kan hjælpe: Følg kroppens behov og mind dig selv om, at trætheden går over.

Forstoppelse kan gøre, at man får ondt i maven og føler sig oppustet og . De fleste mennesker har oplevet forstoppelse eller ondt i maven, som.