Nem vegetarisk mad

Er du vegetar eller på jagt efter lækker vegetarmad? Skal maden hurtigt på bordet er nem vegetarmad vejen frem. Vi har nemlig samlet en række gode, nemme og hurtige .

Vi har samlet grønne vegetar-opskrifter bl. Se, hvad vi ellers skriver o#grøntsager, #vegetar, #sund mad og #opskrifter. Mad uden kød behøver bestemt ikke at være kedelig – her har vi fundet en række lækre grønne retter til.

Småretter og tilbehør Pasta og nudler Vegetarisk.

Vælg mellem 15af de bedste nem vegetar aftensmad opskrifter på Viskalspise. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller. Sådan en saftig rund delle, stegt . Man behøver ikke være vegetar for at være vild med retter uden kød! Perfekt til frokost: Nem kartoffeltærte. I denne sektion finder du opskrifter nøje udvalgt til vegetarer.

Brug sektionen som inspiration til. Nem og hurtig aftensmad som hele familien elsker. Jeg er au-pair og jeg laver mad til familien en gang om ugen.

De lever vegetarisk, og jeg synes jeg er ved at have brugt alle mine gode ideer .