Mig før dig film

Filmen ‘Mig før dig’ (Me Before You) er et romantisk drama baseret på bogen af samme navn. Den ubeslutsomme Lou Clark driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen. En dag bliver hun tilbudt et job som plejerske for den .

Endnu en filmatisering af en international bestseller har nået de danske biografer. Denne gang er det Jojo Moyes’ tåreperser, ”Mig før Dig”, . Baseret paring; den internationale bestseller rsquo;Mig foslash;r digrsquo;. Louisa ldquo;Lourdquo; Clark er en glad og positiv servitrice, men da hun .

Drama af Thea Sharrock med Emilia Clarke og Sam Claflin fra 2016. Lej eller køb Mig før dig og se den uden abonnement hos BLOCKBUSTER. Vi har de nyeste film og mere end 80titler. Sammenlign priser og læs anmeldelser af mig før dig DVD-film.

Klik her og find den bedste pris nu! Ligesom hovedpersonen Louisa forelskede vi os i Will Traynor, da vi hulkede og smilede os gennem bogen Mig før dig. Der er stærke kræfter med i Mig før dig: Emilia Clarke (nok mest kendt som dragemoderen i Game of Thrones) og Sam Claflin.