Mad på farten

Hvad spiser du, når du skal have noget nem mad med på farten? Lækre opskrifter på nem og hurtig mad fra Karolines Køkken. For det kan skisme være svært at finde god mad at spise på farten.

Jeg var derfor også selv temmelig skeptisk, da Qfor noget tid siden kontaktede mig og . De findes i ufattelige mange afskygninger og er nemme at have med på farten. Det er selvfølgelig en lækker SANDWICH! Du er måske kommet lidt for sent ud af døren, og du glemte sikkert at handle ind i går, eftersom du brugte hele søndagen på .

Knap fire ud af ti danskere stiller ofte sulten på vej fra A til B, men ifølge en engelsk undersøgelse kan mad på farten føre til overspisning. Jeg pendler langt til og fra arbejde, og det betyder, at jeg ofte indtager mine måltider i toget eller ved kiosker på stationen. Mad to go’, hvor du finder masser af inspiration og tips til lækre og nemme madpakker, picnics og andre måltider, der skal med på farten.

Hvis du tager dig minutter til at forberede din egen ma vil du ikke kun spare penge, men også have væsentlig nemmere ved at opnå den . Når jeg rejser sørger jeg altid for selv at have mad me så jeg undgår at købe dyr og dårlig fly- og lufthavnsmad. Jeg synes tit jeg ikke får spist noget mad eller glemmer at spise noget hvis jeg er på farten. For hvis jeg har travlt og har en masse ting der skal . Både Dansk Supermarked og Coop er gået ind i krigen om at levere hurtig mad på farten. Har du svært ved at holde kuren, når frokosten skal indtages i kantinen på jobbet eller andre steder, hvor du ikke lige har dit køleskab ved .

Når du bare går derhjemme, er der ingen problemer med at passe diæten, men når du er på farten, kan det pludselig være svært at få tingene . Skal du ud at samle ind til vores Landsindsamling? Det er godt at have en lille bid med til blodsukkeret, når du er på farten, uanset hvad dit . Mange danskere stiller sulten ved at snuppe et færdigkøbt mellemmåltid. Forbrugerne savner dog sundere alternativer til de færdigpakkede . Det viser en undersøgelse foretaget for Qaf YouGov, der også viser, at maden på landets . Christian Bitz gennemgår de valg, mange bilister står overfor, når sulten melder sig på landevejen.