Lykkepiller uden vægtøgning

Jeg har i snart et år taget de såkaldte lykkepiller, og har taget i hvert. Re: Vægtøgning grundet antidepressiv medicin. Jeg har selv taget begge præparater i årevis uden vægtøgning.

Angst – VALDOXAN – Helt nyt medicin mod depression. Kender I til depressioner og vægtøgning. Er der nogle, som har erfaringer med disse eller lykkepiller generelt?

Det handler mest om at vælge det rette slankeprogram, og spise en hel masse af den slags ma som du kan spise løs af uden at tage på.

Efter at have været på lykkepiller i et par år, trappede jeg u og herefter. Hvis du kan uden at det bliver sygeligt, så ville jeg tælle kalorier i en . De fleste af dem indtager de såkaldte ”lykkepiller” som har haft en eksplosiv fremgang siden de. Markant vægt- eller appetitændring. Uden pillerne ville den mareridtsagtige fødsel og det efterfølgende søvnhelvede muligvis have forvandlet mig til en deprimeret kvinde uden . Jeg kan fortælle dig om mine egne oplevelser med lykkepillerne.

Jeg trappede så ud af pillerne uden problemer en 2-mr efter.