Læs for mig

Læs For Mig’ er Greve Kommunes bidrag til Kulturministeriets landsdækkende kampagne ‘Danmark Læser’. MØD FORFATTERENJan Kjær skriver Læs For Mig-fortællingerne til Sæson 2. Fire bøger af Jan Kjær JAN KJÆR-BØGERLæs allerede nu fire af Jan Kjærs . Læs den forrygende afslutning på Jan Kjærs ebog om Miki . Denne sektion af Læs For Mig giver tips og idéer til at bringe læsning og læsehygge endnu mere ind i børns liv. Der er både enkle idéer og rå som du kan . Hvor mange Læs For Mig-fortællinger udkommer der? De første otte e-fortællinger blev . For yderligere information om Læs For Mig, kontakt: Projektleder Sussi Nyled Heinrichson. Mayas handlinger får konsekvenser for hendes families hemmelighed og ikke mindst . Læs for mig” er udviklet og gennemført i Greve kommune af Greve Bibliotek.

Målgruppen er børn i alderen 5-år og deres forældre, og projektet tager sit afsæt. Forfatterworkshop med Lars Bøgeholt Pedersen på Strandskolen. I Greve er forældre og børn klar til digital formidling . Højtlæsning styrker dit barns talesprog, læse- og skrivefærdigheder. Samtidigt er en ‘læsestund’ afsat til højtlæsning . Læs for mig – , gavebogen, læse højt – kendt og elsket historier – red.

Læs for mig – 1sider, Læs for mig, redigeret af Karen Bertelsen, Samling af en række nye og gamle historier, remser, sange og uddrag af bøger. Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret Hardback Tilstand: Små brugsspor Illustrationer: Dorte Karrebæk. Beskrivelse udarbejdet af Dansk Bibliotekscenter: Samling af en række nye og gamle historier, remser, sange og uddrag af bøger. Læs For Mig er Greve Kommunes initiativ i Kulturministeriets landsdækkende kampagne Danmark. Læs For Mig er Greves Kommunes bidrag til at styrke læselysten hos børn – få spændende, nyskrevne e-fortællinger via SMS.

Kari Sønsthagen Redaktør Karen Bertelsen Birte Egebak. DBC skriver: Samling af en række nye og gamle historier, remser, sange og uddrag af . Disse forhindringer slipper alle borgere i Greve Kommune nu for! Find de bedste netboghandleres priser på Læs for mig af Karen Bertelsen, Birte Egebak og Kari Sønsthagen og køb bogen online.

Højtlæsning er noget ganske særligt. Gå på opdagelse sammen i en god historie. Vi har fundet nogle spændende, sjove og også .