Lær at hækle oldemorfirkanter

I denne video, viser jeg hvordan man hækler en ganske almindelig Oldemorfirkant – Som i de gode. Gør det selv – hæklet bedstemor firkant 1. I mit værksted skal du hækle en oldemorfirkant, der senere vil blive syet om til en taske.

Se hvordan du hækler en oldemorfirkant. Sådan hækler du Oldemors firkanter step step by step. Hej 🙂 jeg blev meget inspireret af dine fine ideer, og vil gerne lære at hækle, men . Jeg er jo gået igang med at lave det her hæklede kludetæppe af en bunke.

Jeg vil gerne hækle et trekantet sjal af oldemorfirkanter? Vores video-bibliotek har flere end 10instruktionsvideoer som kan hjælpe dig med at komme i gang med at strikke eller hækle, eller så kan du lære nye . Kom at se, og lære hvordan du hækler firkanter sammen, med hækle teknikker. Du kan bruge dem til et hækle projekt, eller til forskellige hækle projekter. Til at starte med vil jeg lærer dig, at hækle nogle af de begynder teknikker som ikke kræver særlig meget. Når du har lært at hækle begynder teknikkerne, da vil . Jeg har fundet en nem opskrift på hæklede oldemorfirkanter.

Efter sidste hjørne er lavet, hækles helt op til spidsen med km. Jeg er selv først lige ved at lære og strikke 🙂 Håber det vil kunne hjælpe nogle.

Da jeg startede med at hækle, gjorde jeg hurtigt den opdagelse, at bedstemorfirkanter er for hækleren hvad fuglehuset er for sløjdlæreren. På myTaste finder du opskrifter til hækle firkanter samt tusinder af lignende opskrifter. Hæklet Karklud Opskrift – Lær Kurvefletmønster.

Jeg kunne ikke hækle før ferien men tænkte, at det måtte jeg kunne lære. Heldigvis har jeg en meget kreativ mor, der kunne lære mig det og . Det er skønt at hækle firkanter til et tæppe. Efterårsbla Sildeben og Palmehus – lær at hækle det irske bladIn Hækleskolen. Kan du hækle stangmasker, luftmasker, fastmasker og kædemasker?

Så kan du også lære at hækle oldemorfirkanter. Se min opskrift på hæklede oldemorfirkanter. De kan bruges til mange projekter, fx tæpper, puder eller grydelapper. Jeg hækler mine firkanter sammen med den farve garn, som jeg også vil bruge til kant. Det vil sige at alle firkanterne er hæklet færdige, . Nedenfor viser hvordan man kan hækle lapper sammen – det er ret enkelt.

Jeg hækler firkanter sammen ligesom dig – jeg synes nemlig også, . Her finder du gratis opskrifter indenfor kategorien hækling. Oldemors hæklede firkanter til puder.