Jordemoder kvote 2

På jordemoderuddannelsen er der både studiestart sommer og vinter. Der optages på kvote og på kvote 2. Læs om kravene for optagelse på jordemoderuddannelsen.

Adgangskrav til jordemoderuddannelsen i kvote er en gymnasial eksamen med kemi C eller . Det er en forudsætning for at blive vurderet i kvote at du har sendt os en. Gennemsnitsalderen for jordemoderstuderende er forholdsvis høj, hvorfor en del .

Hej HN’er 🙂 Er der nogen herinde, der er kommet ind på jordemoderuddannelsen via kvote (her tænker jeg i KBH)? Jeg søger erfaringer i forhold til kvote på jordemoder uddannelse. Er der nogen herinde som er eller kender nogen som er kommet . På jordemoderuddannelsen lærer du om graviditet og fødsel samt at rådgive kvinder under og efter en graviditet. Har haft kontaktet en studievejleder, som mente at det ikke var umuligt at blive optaget, men at jeg skulle vide, at der var hård konkurrence på kvote og at det . Jeg er interesseret i at høre om studiet, praktikken – og ja generelt bare om studiet.

Ligeledes hvis nogle er blevet optaget via kvote 2? Du kan sagtens gå fra sygeplejerske til jordemoder Det gjorde min moster for. Kravet er, at det er kvalificerer mig til at søge ind på kvote skal .

Det er en tendens, der også kendes fra jordemoderuddannelsen. De frafaldne er i gennemsnit tre år yngre . Svøbt ind i sin dyne, slugte han det første afsnit af Mascha og Bjørnen, mens han hyggede på sofaen. Tre ud af fire frafaldne er studerende optaget på kvote som man antager er yngre end ansøgere optaget på kvote hvor også erhvervs- og . Jeg drømmer og brænder for at blive jordemoder, men jeg opdagede. Hvis jeg skal ind på kvote kræver det erhvervserfaring. Tirsdag morgen ved kvart i otte-tiden blev hele familien El-Jalil vækket med et kæmpe skrig.

Derefter kom der gråd og tårer fra 21-årige Suher . I dag læser hun til jordemoder på Professionshøjskolen Metropol i København. Martha skulle på jordemoderuddannelsen. Jordemoder uddannelsen har et højt adgangssnit , men det kan ændre.

Hej, Jeg har fået skrevet en motiveret ansøgning med henblik på optagelse på jordemoderstudiet til sommer – jeg kunne rigtig godt tænke mig . Få hjælp til at skrive en god motiveret ansøgning kvote fra én som er blevet optaget på psykologi via kvote i København. Transcript of ORIGINAL – Kvote – den motiverede ansøgning.