Hvordan taber jeg mig 5 kg

Skru ned for sukker, hvidt brød og fedt i din kost og i stedet op for mængden af gode grøntsager, hvis du vil tabe dig kilo. SE OGSÅ: Slank nu: Så let er det at tabe kilo. Hør om Skønhedsredaktør Marie Brodersen nåede at tabe kg på.

Boost din forbrænding og tab op til kilo på uger. Vil du gerne tabe dig 1-kilo om ugen? For mig er den overstået på dage.

Få tabt de sidste kg og vær klar til stranden, jeg tabte kg fedt på bare uger. Jeg ville være veltrimmet og tabe mig inden min års fødselsdag. Læs videre og få gode råd til hvordan du kan omlægge dit liv. Her er nogle tips til, hvordan du kan få et hurtigt vægttab + en livsstils.

Jeg håber det kunne hjælpe nogen lidt på vej, det har i hvert fald hjulpet mig rigtig meget på kort tid. På bare dage garanterer den engelske slankeforsker dig et vægttab på kilo. Kuren bygger på ny viden om, hvordan forskellige fødevarer fungerer i kroppen.

Der er mange årsager til at det er vanskeligere at tabe de sidste fem kilo end de første fem. En af de primære er at jo tættere du kommer på .