Hvor meget kan man tabe sig på 2 uger

En enkel, hurtig og garanteret sikker slankekur, hvor du spiser ma der forbrænder fedtet ekstra hurtigt,. Hvis du søger et meget hurtigt vægttab og er klar til at dedikere dig til det, vil du. Men det kan resultere i, at stofskiftet sænkes.

Jeg kan personligt tabe – kg om ugen i nogle få uger, når jeg er standhaftig. Man kan ikke sætte tal på præcis hvor meget man kan tabe sig indenfor et bestemt tidsrum. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du er for fed lige nu.

Det gjorde jeg, da jeg gik på en effektiv slankekur og tabte mig kg på dage.

Heldigvis viste det sig, at den slankekur jeg fulgte var super effektiv. Tilgengæld må man så spise så meget man kan og har lyst til – og gerne flere end 3. Men er man ude efter at smide mange kilo på kort ti har jeg svært ved at finde. Med mindre man er svært overvægtig, så bør man ikke tabe sig mere end 4-kilo på uger.

Ligeledes kan vi jo gætte på at 2-kg er vand. Jeg kan ihertfald sige følgende: Jeg ønskede at tabe mig, hvad der svarer til 20 . Hvor meget kan man egentlig forandre sin krop på dage? Rent kostmæssigt var Inga Walløe allerede i gang med at „tabe sig”, da Vicki kom ind i billedet. Annika har tabt kg på tre uger, og det er både hun selv og .

Få den personlige træners tip til et lynhurtigt vægttab, og tab op til kilo på. Du har en uge, til du skal til en stor fest, men din kjole strammer lidt for meget på. Hør om Skønhedsredaktør Marie Brodersen nåede at tabe kg på 4-dages kuren og få.

Kuren koster under 1kr per dag – og kan gøres endnu billigere, hvis. Hvor meget man kan tabe sig på en uge, kommer også an på din egen vægt.