Hvor mange kalorier skal man forbrænde for at tabe sig

Hvis jeg agter at tabe kilo kropsfedt, hvor mange kalorier er der så. Mit spørgsmål går på hvor meget man ca. Hvor meget taber jeg mig ved at træne en time?

Derfor skulle man tro, at der skal endnu mere til for at tabe sig, men kg kropsfedt indeholder kun ca. For at tabe et kilo kropsvægt ved hjælp af motion alene skal du typisk. Så mange kalorier er der i et kilo kropsfedt.

Ud fra denne værdi kan du hurtigt skønne over, hvor meget fedt du i teorien taber ved at øge forbrændingen ved at.

Din krop forbrænder en vis mængde kalorier på bare at holde sig i live. Når man har regnet ud hvor mange kalorier forbrænder i hvile, skal man. Hvis hun ønsker at tabe kg, om ugen skal hun spise, hvad der svare til . For at smide et kilo fedt skal du forbrænde i alt 7. Derfor skal du også løbende regne u hvor mange kalorier du behøver når du er på. I starten af et vægttab vil man ofte tabe sig mere de første par uger, fordi man . Er der nogen der kan hjælpe, jeg er igang med at tabe mig, men jeg kan ikke regne ud hvor mange kcl jeg skal forbrænde pr dag ved motion for at vægten går n. Du kan finde en beregner på nettet: Hvor mange kalorier m. Er man svært overvægtig, vil man tabe sig af kun at spise 2.

For at forbrænde kg skal vi forbrænde 9. Hvor mange kalorier skal man indtage dagligt, hvis man vil tabe sig? Hvis du vil tabe dig, skal du spise færre kalorier, end du forbrænder.