Hjælp til dyrlægeregning

Komitéen yder tilskud til dyrlægebehandling, operation og hospitalsophold for mindrebemidledes, pensionisters . Alle oplysningerne er ment som en hjælp, således at du som dyre-ejer har mulighed for at søge økonomisk støtte til betaling af dyrlægeregning.

Fonde og legater kan give dig hjælp til alt lige fra dyrlægeregningen til konfirmationen. Læs her, hvordan du kommer foran i køen. Er endt i den situation at stå med en dyrlæge regning på ca 800- efter behandling af vores norske skovkatte.

Hjertlig velkommen til Chrispy stueopdrægt.

Fonde og legater relevante for dyreejere og dyrlæger. Hvis dit kæledyr bliver sygt eller . Jeg skriver dette indlæg, da jeg står i økonomiske problemer, og min kat er blevet syg. Hjælp til dyrlægeregning hurtigt, dage hos firmaet Vivus, camper lån – LaanDK.

Låne penge helsingør – finansiering, hurtigt. Jeg sætter utrolig stor pris på hvis i kan hjælpe mig. Jeg søgte om hjælp til dyrlægeregningen netop fordi jeg er på. Jeg er blevet fortalt at jeg kan søge legater og fonde, om hjælp (tilskud) til regningen.

Andre forumemner med Hjælp til dyrlægeregning.

Her er nogle af de steder hvor du kan søge hjælp. Komitéen yder tilskud til dyrlægebehandling, operation og . Jeg er en årig psykisk syg pige. Jeg er på kontanthjælp og får kun udbetalt knap 3. Hjælp til dyrlægeregning hurtigt, lån check, lån og RKI – LaanTop. Hvor kan jeg låne penge selvom jeg står i RKI, Hurtig lån uden om ekspres bank . Er der ikke nogen, der kan hjælpe økonomisk ? GEORG HIRMS LEGAT: Ubemidlede kan søge tilskud til dyrlægeregning af syge katte og andre dyr, dog ikke til sterilisation eller forhol der må anses som . Betal din dyrlægeregning senere uden renter, omkostninger eller gebyrer.

Vil du betale din dyrlægeregning senere? Hjælp dit kæledyr nu – betal senere. Fandt lige lidt på nettet med fonde m. Tænkte at vi burde have en særskilt tråd om dette, da vi jo alle .