Grød til morgenmad

I dag har jeg fået luksusgrød til morgenma det kan anbefales! Selvom jeg kalder det luksusgrø er det stadigvæk ganske simpelt. På JulieKarla kan du finde sunde og spændende grød opskrifter og mad her.

Historisk set har grød altid været populært – det var billigt og mættede godt. Derfor blev grød flittigt brugt både til morgenma aftensmad og dessert. Vælg mellem af de bedste grød morgenmad opskrifter på Viskalspise.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan lave sund og lækker morgenmad?

Her får du to hurtige opskrifter på nem og lækker grød. Lav sund morgenmad på sekunder med vores supernemme. Jeg har her samlet af mine opskrifter på grø som jeg særligt godt kan lide til morgenmad! Grød er godt, og ikke så tidskrævende som du tror.

Du kan fx prøve byggrød eller havregrød. Koges med lidt mælk i forholdet 1:2. Den grønne energi-booster består af et halvt kilo blendede grøntsager per man en omgang de færreste vil forbinde med morgenma men .