Gode undskyldninger for at aflyse en aftale

Der findes gode og dårlige måder at aflyse dine aftaler – især når det handler. Gode undskyldninger for at aflyse en aftale. De klassiske: 1) Jeg er kommet til at lave to aftaler på samme dag.

Så jeg må hellere aflyse min aftale med ham i morgen. Og jeg tror ikke han kunne se nogen gode undskyldninger, når du så bliver sur og skuffet, andet end . Jeg er selv rigtig god til at overholde aftaler, og derfor forventer jeg også. Nogen gange kan det være lidt hårdt at skulle være sammen med familien hele tiden, og du har sikkert også forældre, der synes, du skal lave . Når man har lavet en aftale, så holder man den – også selvom.

Læserne: Kun dø akut sygdom og dårlig økonomi kan undskylde at aflyse en aftale. Otte granvoksne mænd på skiferie, god mad og drikke – og masser af . Kan din aftale med kæresten ikke udskydes i stedet? Har I nogle gode undskyldninger jeg kan bruge – ingen ved noget om vores.

Nej tak, har aftalt med mig selv, at jeg ikke må drikke en måned for at teste min . Skal have udvidet min horisont med hensyn til undskyldninger! Hey, sorry men jeg må aflyse, skal se chl med ronny og karsten over en . Vi pjækker som aldrig før – fra aftaler både med venner og det offentlige. Jeg har tit oplevet veninder og bekendte af hunkøn aflyse en god middag.

Det er jo egentlig ret tamme undskyldninger, som jeg også selv har brugt, . De kan have alle mulige forklaringer, undskyldninger og dagsordener. Naturligvis kan der være gode grunde til at udsætte en date, hvis. Også gerne en ekstra hvis der er en fornuftig grund til, at en aftale. Få udvekslet telefonnumre, så I kan kontakte hinanden, hvis I bliver forsinket eller må aflyse. Min hund har fået en voldsom forskrækkelse, så jeg kommer ikke i dag”.

Listen over skøre undskyldninger for at nappe en ekstra sygedag er lang. Det er en god start at erkende problemer, men hvis du kun deler . En jobsamtale kender man som regel til i ret god ti og så vil man vel næppe lave aftaler for den dag. I de tilfælde, hvor det ville være OK, er når det er en gammel aftale, man så må aflyse,.

Fordi man ve at ens rigtig gode veninde holder fødselsdag dagen. Så hvis tanten træner til et halvmaraton i ½ år, så skal hun aflyse det, . Sidder lige og prøver at samle dårlige undskyldninger til hvis man nu kommer for sent eller har glemt at lave lektier i. Selvfølgelig kan vi alle komme til at måtte aflyse ting hvis noget akut dukker op. Min kæreste var ikke specielt god til at overholde aftaler, eller mere . Det blev en blændende god aften, så afbuddene ødelagde ikke andet end bordplanen.

De gode gammeldags dyder med at forpligte sig til en aftale er åbenbart . Jeg har igen haft flust med gode undskyldninger for ikke at gøre det,.