Gel til løb

En energi gel er en hurtig, effektiv og ikke mindst nem måde at få kulhydrater ind i kroppen på under løb. Den er let at indtage og kan medbringes på løbeturen, . Fuld beskrivelse af HighEnergy Gel stk.

En HighEnergyGel på 38g udgør et optimalt miks af kulhydrater som giver dig hurtig energi. Køb energi gel til markeds bedste priser. Billig energi fra blandt andet High5.

Energy gel, energibar, energidrik og andet sports ernæring.

Væn dig til at indtage energi og væske forud for langdistance-løb. Energi gel bruges under din træning, hvis du mangler øjeblikkelig energi. Med det samme du mærker, at dit blodsukker falder, tages en energi gel, hvilket giver . Ja du skal træne indtagelse af gels under løb. Ikke for at lære at åbne dem mens du løber, men for at vænne maven til dem.

Energi indtagelse under marathonindlæg30. Jeg har indtil videre købt gel af mærket HighIsogel berry ml. Når jeg løber halvmarathon har jeg kun haft en enkelt energigel me .

Er der nogle der har et alternativ i stedet for gel? Jeg løb mit første maraton for år siden i tiden 4t 2minm, hvor jeg kun indtog van hvilket . På den ene side kan de fleste løbe en halvmaraton uden at de behøver. Lækre velsmagende gel, isotoniske fra Etixx, Sports Gel fra 32Gi og de populære Cola og Hindbær gel fra PurePower. Markedet flyder over med gels, sportsdrikke og proteinbarer.

Spis sukker og løb minutter hurtigere til Berlin Marathon. Den næste energi-gel indtog de efter minutter, og herefter en ny hvert 20. Varierede stort tidligere, men til min Marathon i Berlin i 0 løb jeg hele.

Har dog brugt druesukker tabeletter. Jeg spiser selv kun gels under marathon-løb. Derfor indebærer de ikke de store omkostninger for mig. Er dine træningsture så lange, at det er . Hvor andre gel’er med kun én type kulhydrat begrænser dit optag til ca. Indtag en halv Maxim Instant Energy Gel – minutter . Hvis du er vant til at bruge energi under løb, kender du også.

Du kan fint indtage gel under løbet, hvis du har. Faldt over denne udmærkede tråd i min søgen efter den bedste energi gel. Kan efterhånden konstatere at det er sværere end som så at .