D vitamin normalværdi

Har været ved lægen og fået taget en blodprøve for D vitamin indhold. Værdien var 7 og det var normalt sagde han, men hvilke værdi . Vitamin D er et hormon med mulighed for lokal aktivering og påvirkning af en lang række celler og organsystemer; D-vitamins vigtigste .

Koncentrationen af D-vitaminer i plasma. Man kan måle plasmakoncentrationen af to former. Flere og flere henvender sig om vitamin D. For at skabe overblik, har jeg samlet den aktuelle. Vitamin D købes i håndkøb og koster ca. Undersøgelsen viste samtidig at tilskud af D-vitamin opløst i olivenolie blev.

Denne værdi af D-vitamin i blodet kan vi igen sætte i relation til . Har man D-vitaminmangel og dårligere humør pga dette, vil ens angst også kunne forstærkes især. Normalværdien for D-vitamin skal ligge mellem og 100. I 20fik jeg konstateret D-vitamin mangel – mine tal ligger mellem 17.

Hvad skal jeg dog tage for jeg kan få mine tal i normal højde, skal lige . D-vitamin har mange andre virkninger i kroppen udover virkningen på calcium. Blandt andet er D-vitamin nødvendigt for normal celleudvikling.

D-vitamin mangel er en hyppigt forekommende tilstan hvor især symptomer.