Angst for at miste kæreste

Jeg frygter meget for at miste min kæreste. Jeg føler mig ikke god nok, som den jeg er, hvis ikke min kæreste kan bekræfte og anerkende mig. Jeg kan godt regne u at det bunder i at jeg er bange for at miste ham.

Hvorfor skal jeg så bekræftes så voldsomt af min kæreste? Jeg har en rigtig dejlig kæreste, forfølger mine drømme og burde være. Jeg ved det hele bunder i angsten om at miste, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg . Jeg har oplevet svigt i min barndom og fra tidligere kærester og lider.

DIN angst for at miste, bliver dit selvopfyldte profeti , men du kan endnu . Min kæreste og jeg har været sammen i 5½ mdr. Jeg er så bange for at miste ham og tror ikke jeg er god nok til ham. Hvordan beroliger man sin frygt for at miste kærligheden. Jeg er bange for, at gnisten skal forsvinde for mig og min kæreste. Jeg tror, helbredelsen går igennem at stå ved angsten.

Du skriver, at du har en kæreste, som tager hjem til sin mor og sover, for at undgå. Men hvis den angst for at miste udmynter sig i jalousi, så bliver det en plage. Angst for at miste er et naturligt fænomen, der findes hos næsten alle mennesker.

Læs angsten for at miste – få en masse gode rå om hvad du kan gøre. I kærlighed er pleaseren kæresten, der er bange for at gøre partneren. Du kan sagtens elske din kæreste højt uden at blive jaloux, hvis du føler dig. I jalousien kan der ligge en stor angst for at miste og for at blive forladt, men også .