Aftensmad til fødselsdag

Find inspiration til alt fra børnefødselsdage, grill, brunch, nem mad m. En fødselsdag skal selvfølgelig fejres! Men – der er forskel på, om festen er for børn eller voksne, i weekenden eller på en hverdag.

Jeg fylder år, lige om hjørnet og jeg skal have familien på besøg og de skal jo have noget at spise. Vælg mellem 1af de bedste fest mad tip personer opskrifter på Viskalspise. I galleriet nedenfor har vi samlet lækre hovedretter til fest, så der er masser af inspiration at finde til din nytårsmenu.

Hjælp, jeg skal holde fødselsdag for nogle venner og skal finde på noget billigt men godt – hovedret plus dessert.

Hej er der nogle som har en super god opskrift ide til en aftensmad rat til når magnus har fødselsdag. Jeg står og skal holde fødselsdag her om et par uger og da det er lige efter nytår, skal det helst være lidt nemt det hele.

Kæresten og jeg skal holde fødselsdag for familien (vi bliver i alt personer) Er der nogen. Da jeg snart har fødselsdag, vil jeg selvfølgelig gerne holde noget. Har besluttet at invitere af mine gode veninder på mad. Når man har inviteret familien til fødselsdagsfest, og pengene måske er lidt små, kan det være svært at finde på nogle billige alternativer til maden. Pasta med tomatsauce og tigerrejer er nem og simpel mad med masse.

Opskrifter til nem aftensmad til fødselsdag. På myTaste finder du opskrifter til nem aftensmad til fødselsdag samt tusinder af lignende opskrifter. På myTaste finder du 1opskrifter til fødselsdags aftensmad samt tusinder af. Har jo fødselsdag i dag, og har bare haft en super skøn dag. Hold en fantastisk fødselsdag med mad fra Kokken Jomfruen, uanset om den skal fejres med en hyggelig brunch, en uformel reception eller et brag af en fest, . BØRNEFØDSELSDAG – HVAD SKAL VI SPISE?

Du vil måske gerne have lidt sjovt, lækkert og indbydende mad til ungerne, når de kommer forbi til . Til min venindes bryllup lavede hendes (kommende) mand og jeg mad til personer, så jeg vil helt klart anbefale, at I er fire, der går sammen . Jeg skal holde fødselsdag om nogle uger men er HELT blank for ideer til mad. Gæsterne kommer til frokost, og vi skal også have noget .