Væk med strækmærker

Vær ekstra forsigtig med at holde de hudområder, som du behandler med glykolsyre, væk fra solen. Du kan mindske dem bestydeligt ved at tabe dig, men de vil altid være der, når man har fået dem. Strækmærker opstår, når huden udstrækkes for hurtigt.

Det er generelt ikke muligt at fjerne strækmærker helt, men de kan mindskes i nogen grad. Men det er jeg bare ikke, efter som jeg har strækmærker på maven. Du kan ikke få dem væk, det er lidt livstilsproblemer, osv.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder.

Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Jeg har taget på i en periode hvilket medførte at jeg fik strækmærker på maven, ryggen, og brysterne. Har du strækmærker og synes de er irriterende? Vil du få dem væk uden brug af strækmærkecreme?

Her er flere tips og husråd til fjernelse og behandling af . Var så glad for at de ikke havde vist sit grimme ansigt endnu, og i går da . Behandling af strækmærker kræver en individuel vurdering og styring, idet forskellige former for strækmærker og forskellige hudtyper skal behandles forskelligt. I dag findes der heldigvis metoder til at reducere strækmærker. I DermoCosmetic tilbyder vi effektive og sikre behandlinger af strækmærker med Fractional Laser .

Strækmærker opstår på grund af hurtig vægtstigning, hurtig vækst eller ekstremt vægttab både hos kvinder og mænd. Strækmærker går desværre ikke væk af sig selv, når skaden på huden først er sket. Men man kan gøre meget for at gøre strækmærkerne mindre synlige. Du er nødt til at være realistisk – nogle af dine strækmærker vil gå væk, mens andre forbliver.

Dog vil de helt sikkert mindskes mærkbart, men det tager tid. Jeg drejede rundt, for at se om det måske bare var noget jeg troede, og da jeg vender mig om. Nu har jeg i mange år købt rigtig mange forskellige cremer.

Jeg har købt fra næsten alle mærker og til alle priser! Hey, jeg er en ung pige af alderen 15. Jeg er meget træt af at næsten alle i min familie er kraftigt bygget, det er jeg ikke. Det får du blot flere strækmærker af. Hvis du er heldig, kan de forsvinde, men du kan også få langt flere.

Så hvis jeg var dig, så ville jeg holde mig LANGT væk fra . Lår’ne er gennemhullede, som led i projekt “Farvel til strækmærker”.