Verdens bedste løbesko

Vi har testet af sæsonens nye løbesko. Se hvilke sko, der løb med prisen som testvindere i vores stortest og læs om de nyeste trends. Prisen for løbesko kan eller sagtens ligge på over 10kroner.

Nedenfor kan du se, hvilke ti løbesko der har fået de bedste anmeldelser. Find de bedste løbesko i de forskellige kategorier. Læs udtømmende anmeldelser, og se den gode dagspris på de enkelte løbesko.

SÅ skønne i deres farver og design, at man let lader.

I vores løbesko test har vi fundet de bedste til mænd og kvinder. Det er den løbesko, der år efter år bliver kåret til verdens bedste løbesko af adskillige anerkendte løbemagasiner. En af mine første poster på bloggen var en hyldst til mine Fivefingers Sprint sko. Nu er det så tid til at glemme alt om dem og hylde nogle nye, bedre Fivefingers. Ved at vælge den rigtige løbesko til det rigtige formål kan du løbe hurtigere.

Bedste løbesko nogensinde, -siger mine 2. Det skulle være den ultimative løbesko, som i den grad har mange kilometer i . Du milde makrel, hvor er der forskel på de nye og mine snart to år gamle løbesko! Jeg indså, at jeg skal skifte sko meget oftere.