Tynd mave gravid

Hvor mange af jer har oplevet dårlig mave under graviditeten, hvornår begyndte det? Jeg har hørt at nogen gravide godt kan få dårlige mave, især forstoppelse. Jeg er SÅ oppustet pga vekslende hård mave og tynd mave.

Render bare en del mere på toilettet, en smule tynd mave. Havde det også sådan i sidste graviditet, men det kan jo være det bare er et rent tilfælde. Jeg har de sidste dage haft tynd mave altså ligesom diarre , og har læst nogen.

Jeg er gravid og har de sidste par mdr.

Tja – jeg har læst en masse steder, at mange gravide har problemer med forstoppelse. Men her er det altså lige det modsatte – og det har . Dårlig mave kan godt være et tegn på snarlig fødsel, men ikke alle får det. Selvom man er gravid kan man jo godt få en omgang hurtig mave . Ved godt at emnet er ekstrem klamt men har lige brug for et råd.

Både under min sidste og denne graviditet har jeg døjet utrolig meget med . Jeg er gravid i uge og har igennem længere tid haft tynd mave, selvom jeg sørger for at spise mad med højt fiberindhold. Er der nogle vitaminer, eller noget .