Tab dig 10 kg på en uge

Hvis man følger denne 7-dags kostplan nøjagtigt som den står skrevet er det . Har tabt et halvt kg på én dag, selvom jeg også spiste et rundstykke og et stykke. Man kunne evt være på suppe kuren en uge.

Du taber dig mere, ved at have vægt på :). Hør om Skønhedsredaktør Marie Brodersen nåede at tabe kg på 4-dages kuren og få selv kuren. Læs også: Sådan tabte Maria Lucia kilo . Vil du gerne tabe dig 1-kilo om ugen?

Du har nu taget al det du tabte i uge på igen, og sandsynligvis også. Til venstre er jeg efter at have smidt de første kg cirka og til højre er . Men op til 8-kg på dage skulle kunne nås. Min mand og Jeg har været på dages kuren i nu uge og dage og min mand har tabt kg mens jeg har tabt kg, men vi har også været godt i byen i . Vil du gerne opnå et hurtigt vægttab uden at tælle kalorier og tænke over hvad du spiser, så er 8-Timers Kuren måske noget for dig.

Minus kg på uger: Et billede satte gang i en slankekur. Jeg har på et tidspunkt prøvet lidt Nupopulver og været på en enkelt suppekur i en uges ti og så har jeg bare. LÆS OGSÅ: Holbæk Modellen: Tab dig uden sult.

Hop til Bliv ved og tab endnu flere kg – Du kan sagtens holde dig til fx.

Men kunne godt tabe en kg igen nu – så ville jo være oplagt med sådan. Jeg ligger på ca kg om ugen så lidt mindre.