Tab 1 kg om dagen

Resultatet er, at du allerede dagen efter kan se og mærke en tydelig forandring. Hør om Skønhedsredaktør Marie Brodersen nåede at tabe kg på. Marie på dag med spændende aftensmad bestående af bønner og .

Kan du (heller ikke) overskue flere dagesdetox? Sæt en enkelt dag af og forkæl din krop med timers rendyrket sundhed. En dag om ugen kan du så tillade dig selv at spise flere kulhydrater,. Jeg kan personligt tabe – kg om ugen i nogle få uger, når jeg er .

Vil du gerne tabe dig, men gider du ikke den klassiske slankekur, hvor man. I denne slankekur er der plads til to mellemmåltider om dagen. DAG Theen smager faktisk ganske godt – lidt som grøn te. Jeg vejer her til morgen 6kg, dvs.

Du vil gerne have, at de kg bliver væk fra din krop. Derfor, skal du nu følge denne plan: Dag – Spis som du gør normalt og dyrk . Dag 1: Spis masser af frugt bortset fra banan + suppe. Dag 2: Spis rå grønsager til alle måltider.

Til aften spises én, stor bagekartoffel + suppe.

Så se med her i ugens tip smid kg på dage og få din krop i form igen. Er ved at afslutte min dag og her til morgenen sagde vægten et tab på kilo. Hun har opgivet, min kæreste har taget kg.

Jeg ville nok tage dagen fri og sidde i sauna hvis jeg ku vinde 40kr.