Pulsbælte til endomondo

Står du og mangler et nyt pulsbælte til dit ur, cykelcomputer, telefonen eller. Mange som bruger en App til online trænings sider som Endomondo, Strava og . Vil købe et pulsbælte til min Endomondo app, og kan kun finde en på jeres hjemmeside, der passer med IPhone, men der står at den passer med 4S.

Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Hvis jeg vil tilslutte et pulsbælte til Endomondo, kan jeg så bruge bæltet, der fulgte med mit Garmin løbeur – forerunner 410? Jeg leder efter et pulsbælte, og der er jo mange at vælge imellem, men enten duer de kun til pulsure, iPhones eller også til versioner af . Ved køb af pulsbælte med pulsmåler, skal du så vælge ANT+ eller Bluetooth.

Jeg er stødt på en lille forskel ved brug af begge tilslutnings . Har kørt på racercykel i noget tid og bruger endomondo og ved man kan tilslutte et pulsbælte. Jeg kom i tanke om jeg har et gammelt Garmin . BKOOL Pro – spørgsmål før købindlæg3. Bluetooth pulsbælte til Samsung Galaxy S4G? Endomondo er et sportsprogram til mobiltelefonen, der via GPS måler f. Find de bedste tilbud og billigste priser på nye og brugte varer indenfor Pulsbælte til salg på DBA.

Er der nogen der har nogen erfaringer med at slutte pulsbælte til Iphone og Endomondo. Overvejer dette istedet for nyt pulsur.