Plusbog dk mit medlemsskab

Når du har oprettet et Plusmedlemskab, får du adgang til Mit medlemskab øverst på Plusbog. Her kan du se status på dit medlemskab, se hvilke fordele du . Plusbog support – PLUSmedlemskab PLUSmedlemskab. Plusbog support – Betaling Betaling.

Er der nogen bindinger på mit Plusmedlemskab? Kan jeg bruge mit PolitikenPLUS medlemskab på Plusbog. Ja, medlemskabet løber, indtil du selv afmelder det under Mit Medlemskab øverst oppe på Plusbog. Nej – PolitikenPLUS medlemskab har ikke noget med Plusbog.

For at kunne købe de billige bøger skal du have et Plusmedlemskab ved . Leverance er ok, men det med at man presses til at være medlem er ikke ok. Og de stod på mit dørtrin kl 5:tisdag morgen. Hvad får du egentlig ud af at være medlem på plusbog.

Når i er Back in business, kunne jeg godt tænke mig at i så på plusbog.