Oppustet mave gravid

HVis du oplever oppustet mave som gravi så er du på ingen måde alene. Næsten alle gravide oplever dette ubehag – men læs her hvad du kan gøre imod det. Jeg er meget oppustet i min mave- især om aftenen er det ret meget og jeg synes at alt strammer over maven.

Nogle der kender det så tidligt og evt har nogle . Siden igår har jeg dog følt mig meget oppustet og føler en sær trykkende fornemmelse i underlivet. Idag var det ikke så slemt som igår, men det har så taget til . Kvinden ved endnu ikke, at hun er gravi der er kun gået tre uger fra sidste.

Forstoppelse kan gøre, at man får ondt i maven og føler sig oppustet og generelt . Det øgede hormonindhold under en graviditet, kan sætte kroppens fordøjelsessystem lidt ned – og det giver oppustede maver. Den sidste uge har jeg om aftenen været så oppustet at jeg næsten ikke. Maven vokser til dobbelt størrelse og er så hård og udspilet at jeg . Hejsa Vil bare høre om der andre der i starten af graviditeten har lidt ag meget oppustet mave?

Det er helt mærkeligt for ligner en . Tidlige graviditetssymptomer – Graviditetindlæg13. Som så mange af de andre symptomer .

Og selvom du gør alt hvad du kan for at trække maven in er det totalt umuligt. Du kunne faktisk lige så godt være gravid i 6. Hej med jer Vi er endelige blevet gravide efter måneders forsøg – Jubii Jeg har læst mig til, at der for de fleste,. Fænomenet ballonmave får maven til at se gravid ud.

Denne uge har du din menstruation- du er endnu ikke gravid. Selvom du måske ikke kan se meget endnu, så vil din mave stille og roligt ændre form. Især om aftenen, hvor dine tarme er oppustede og skubber din livmoder tydeligt udad. Har haft murren og mens smerter og oppustet mave i en uegs tid nu.

Hvordan føles maven i de første uger, altså når man så småt begynder at kunne se at man er gravid? Jeg vil spørge, om det er normalt man får problemer med mave og fordøjelse i forbindelse med graviditet? Jeg lider af luft i maven, diaré og oppustethed.

I begyndelsen af graviditeten får mange kvinder oppustet mave og mavekneb. Hormonet progesteron gør tarmene slappere og kan forårsage . Den bliver simpelthen så oppustet som en spærreballon om aftenen, og jeg har problemer med at finde hvile . Hej med Jer tøser Her de sidste par dage har jeg mærket at min mave er virkelig blevet mega stor, det ser virkelig ud som om jeg er måneder .