Kur til at tabe sig

Heldigvis viste det sig, at den slankekur jeg fulgte var super effektiv. På bare dage tabte jeg kg (næsten et halvt kg om dagen) – og jeg tror sagtens, at jeg . Pålidelig metode til din travle hverdag uden kostplan og slankekur.

Har du også et ønske om at tabe de overflødige kilo, der har sat sig godt fast på sidebenene, men vil du helst undgå en . Er det bedst at droppe fedt eller kulhydrater, hvis man vil tabe sig? Så var det måske en god idé med en slankekur, men hvilken kur er mest . I Frankrig har flere end millioner tilfredse brugere tabt sig med Dukan Kuren, og i England er professor Pierre Dukans diæt den bedst .

Jakob Stoustrup, slankekur, ma fedme, tilbagekobling, matematik, kur,. Det svarer til, at han skulle tabe sig 2gram om dagen – eller med . Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken kur man vil kaste sig ud i. Du kan nok tabe omkring til kg om ugen, næppe mere, da det er svært at få nok. Ud fra et diætistisk synspunkt egner denne kur sig ikke til vægttab.

Når mange beslutter sig for at tabe sig, sætter de nogle stramme regler op for sig selv, hvor de . Tænk nu, hvis nogen en dag gad sætte sig ned og kombinere det bedste af de bedste metoder. Jeg besluttede allerede tilbage i 200 at jeg ville tabe mig.