Kosttilskud til kvinder

Er kosttilskud til kvinder overhovedet nødvendige? Spørger du mig får du et ja, uanset om du er kvinde eller mand! Dosering af kosttilskud til kvinder.

Her forklarer jeg alt efter dit aktivitetsniveau, hvilke kosttilskud jeg vil anbefale og virkningen af dem. Kvinder har et andet energibehov end mænd og et højere behov for næringsstoffer. Derfor findes der kosttilsku specielt til kvinder.

I hvert fald når det kommer til jern, kalk, selén, folat, E-vitamin og D-vitamin.

Det viser den nyeste undersøgelse af danskernes . Vi har snakket med Tina, som er personlig træner for piger og kvinder, som har brug for lidt hjælp til at få styr . Læs me når vores træningsekspert giver dig svarene. Kosttilskud til kvinder – her finder du en bred vifte af kosttilskud som specielt er tiltænkt kvinder. Vi har kosttilskud til kvinder i alle aldre, herunder kosttilskud til . Skal du bruge proteinpulver og kosttilskud i din træning? Tidligere OL-svømmer og nuværende fitnessinstruktør, Micha Østergaard har lavet et kort blogindlæg, . Jeg ved godt at jeg har skrevet en del indlæg om kosttilskud på det.

PS: Kvinder kan også få meget ud af at tage kreatin, ligesom alle de . Og jeg er klar på, at eventuelle kosttilskud skal indgå i det samlede kcal. Jeg har svært ved at få spist nok protein, da jeg ikke spiser .