Jeg kommer for hurtigt

Er din loverboy lidt af en hurtig-spurter? Læs her, hvordan du får ham til at holde lidt længere. Mit problem er at så snart jeg trænger ind i kvinden kommer jeg.

Jeg har altid haft det med at komme meget hurtig, men har aldrig set det som . Jeg kommer for hurtigt – Ekstra Bladetekstrabladet. Hej Joan Jeg er en pige på 2 som har et problem. Jeg er en ung fyr, som har et lille problem.

Det er sikkert et ofte stillet spørgsmål, men jeg bliver altså nødt til at finde en . Rigtigt mange mænd kommer for hurtigt. Et helt præcist svar på, hvorfor man kommer hurtig, findes faktisk ikke. Men der kan være flere forskellige årsager til at man kommer for hurtigt. Spray til mæn der kommer for hurtigt. For tidlig sædafgang kan øjensynligt afhjælpes med spray, viser ny forskning.

I denne artikel vil jeg fortælle dig hvordan det, totalt mod alle odds, kan vise sig at blive en unik fordel for dig, at du måske lige nu altid kommer for hurtigt. Tak fordi du skriver til AdamogEva. Jeg ve I ikke er alene om at opleve alt for hurtig sædafgang til frustration .