Jag i låret

Normalt er smerter et advarselssignal om en mulig beskadigelse af vævet. Ved nervesmerter er det selve smertesystemet, der er beskadiget, hvilket betyder, . Smerter på forsiden af låret er ofte i to nerver derhedder.

En DVT i benet (ofte i lår eller lyske) opstår tit efter længere tids stillesidden f. Jeg får sådan nogle jag fra lysken og ned i låret. Første gang var en sen nattetime, hvor jeg småsov, men blev vækket af . Har de seneste måneder døjet med smerter i lænden.

I samme periode har jeg ind imellem, og specielt pt. Smerter er altid et tegn fra kroppen på, at noget er galt. Nogle gange kan det være mere alvorligt.

Her kommer forskellige slags smerter, som . Jeg oplevede for år siden hvor jeg løb og cykel trænede nogle meget kraftige smerter i mine lår – og jeg har igen efter at jeg er gået i gang . Idag har jeg haft en del spændinger og jag i underlivet og det nederste af maven, sammen med flere plukveer. Her til aften er det begyndt at give jag ned i låret . Fakta Nervus cutaneus femoris lateralis kan blive klemt i lysken Typiske symptomer er prikken og til tider brændende smerter på for- og ydersiden af låret . Den hyppigt optrædende nervebetændelse som følge af alkoholmisbrug er ofte ledsaget .

Jeg hvisker til min kollega, at jeg må gå ud af øvelsen. Vi skilles efter kursus, og min kollega siger! Nu har det så udviklet sig lidt og er blevet til en stikken i låret nogle gange! Det faktisk ret ubehageligt, når det sådan gir’ et jag i låret.

Piriformissyndromet skyldes en afklemning af iskiasnerven i dens forløb bag på låret lige under hofteleddet. Symptomerne minder om almindelige iskiasgener, . Jeg har de sidste 6-måneder fået mere og mere ondt i mit højre ben. Det er både i lysken og ned igennem låret, i knæet og nogle gange også . Som om at lille pigen prøver at kravle ned i låret på mig. Jeg er ved at bliver sindsyg af ikke at kunne foretage mig noget. Jeg har før min graviditet haft mild form for restless leg syndrom (uro i benene) . Hos den voksne og ældre befolkning (over 35-år) opstår mange tilfælde af smerter i hoften ved udøvelse af idræt og sport eller dagligdags aktiviteter.

Vi er eksperter i at finde årsagen og at behandle hofteskader, smerter i hoften, lyskesmerter, smerter i lysken, skader i hoftebøjer, fiberskader lår, smerter i lår . Lyskesmerter skyldes typisk forstrækning af bestemte muskler på indersiden af låret. Læs om årsager, symptomer og behandling af lyskesmerter her.