Hvad skal jeg spise for at tabe mig hurtigt

Du kan tabe dig hurtigt ved hjælp af mange forskellige slankekure. Du skal ikke være bange for at spise fedt, for hvis du spiser få mængder af både kulhydrater OG fedt, er det dømt til at mislykkes. For mig er den overstået på dage.

Hvad med morgenmad hvad skal og må man spise ? En enkel, hurtig og garanteret sikker slankekur, hvor du spiser ma der. Her er nogle tips til, hvordan du kan få et hurtigt vægttab + en livsstils omlægning,. På den måde kan du stadig spise det du plejer, bare mindre og med mere grønt.

Jeg har aldrig tabt mig ti kilo – men fem kilo på en måne det har jeg gjort et par gange. Men kan jeg så overhovedet tabe mig hurtigt? Helt konkret så skal dit vægttab opnås ved ændringer i dine spise- og motionsvaner. Hvis du er i tvivl om hvad man skal spise for at tabe dig er her en oversigt over. Hej Jeg er 1høj vejer kilo og skal i gang med at tabe mig.

Du skal spise mere protein, færre kulhydrater, og også mindre fedt. Det gjorde jeg, da jeg gik på en effektiv slankekur og tabte mig kg på dage. På den ugentlige fridag må man spise hvad man har lyst til, men man skal. Nu kender jeg ikke noget til Dukan kuren, men hvis du vil tabe dig så hurtigt som .

Så hurtigt kan du også tabe dig, så se her præcis hvorfor jeg taber mig så. Paleo mad (eller stenalderkost) betyder, at man kan spise lige hvad man har lyst til . Hvad skal jeg spise, hvis jeg gerne vil tabe mig? Bedst er at lade være med at spise mens du er sulten – tag et glas vand og vent til. Planlæg hvad du skal købe i supermarkedet og hold dig til listen! De fleste taber sig hurtigt ved blot at skære ned på kulhydraterne, da vi får utroligt.

Thomas Kampp – Kontakt mig hvis du ønsker at gengive artiklen eller dele af den.