Hovedpine efter træning

Døjer du også af hovedpine efter træning? Så kan du roligt læse artiklen og følge et af de mange gode rå som læserne har sendt ind. Kære NetDoktor, Jeg får næsten altid en dunkende hovedpine efter konditionstræning.

Men aller sidst i timen og efterfølgende har . Primær hovedpine, der udløses i forbindelse med fysiske anstrengelse. Opstår i forbindelse med eller efter fysisk aktivitet; D. Jeg bøvler med at få hovedpine efter løb eller træning tidligt om morgenen.

Hvordan kan det mon være, jeg får hovedpine af min motion for tiden? Jeg kender godt dit problem med hovedpine efter træning. Får dog ikke hovedpine under træningen, men har tit en let spændingshovedpine.

Strækker du ud efter træning, altså i nakke og skuldre? Hej og god julJeg har hele mit liv været meget fysisk aktiv, men på det seneste er jeg begyndt at få en rigtig voldsom hovedpine efter . De fleste oplever en følelse af velvære efter endt træning, men for andre kan træningen være årsag til en dundrende hovedpine eller måske . Hvorfor får jeg knaldende hovedpine efter spinningtimerne i fitnesscenteret?