Ekstrem oppustet mave

Går du rundt med konstant oppustet mave, så kan det handle om en skjult lidelse og usunde vaner. Den 30-04-2013:5 slettet23005. Jeg skriver for min far, som konstant i ca.

Mine symptomer er som følger: Stigende oppustethed efter hvert måltid . Oppustet mave kan være ubehageligt og endda smertefuldt. Her er gode råd mod oppustet mave. Læs desuden om hvordan du undgår oppustet mave.

Men nogle gange bliver maven også udspilet, fordi . Langt de fleste – især kvinder – kender til problemet ballonmave, eller sagt på anden måde: At være oppustet som en spærreballon. Lidelsen kan være ekstremt ubehageligt, og også smertefuldt. Oppustet mave kan komme af mange forskellige grunde, men oftest skyldes det at man har for . Som regel er oppustet mave ikke farligt (men stadig ekstremt ubehageligt), men der kan godt være nogle andre symptomer som sammen med oppustetheden . Min kæreste og jeg har lige bestilt ferie og jeg har slet ikke lyst til at tænke på bikini, fordi jeg ved hvor grim og oppustet min mave bliver når den . Luft i maven er et helt almindeligt fænomen.

En af de mest almindelige årsager til en oppustet mave kan være den måde, du spiser din mad på. Føler du dig tit oppustet, efter du har spist?

Bliv klogere på maven og få gode tips til, hvordan du holder den sund. Jeg er meget oppustet i min mave- især om aftenen er det ret meget og jeg synes at alt strammer over maven. Nogle der kender det så tidligt og evt har nogle . Har været meget oppustet og øm siden. Det ligner en gravid mave i stor stil.

Det værste er at jeg er ekstrem sulten og føler samtidig et hul i maven. Der er hyppigt oppustet mave, som tiltager i takt med måltiderne i dagens. Der er ofte smerter i maven, som kommer i anfald og er turevise. HVis du oplever oppustet mave som gravi så er du på ingen måde alene.

Næsten alle gravide oplever dette ubehag – men læs her hvad du kan gøre imod det. Ligner du en gravid – uden at være det? Så læs vores tips mod oppustet mave. Men oppustethed eller træthed kan være sværere at kæde sammen med.

Mavesmerter, oppustet mave, tidlig mæthe opkastninger, diarré . Har du ofte ondt i maven og forstoppelse eller tynd mave?