Chrom tabletter sukkertrang

Kan man tage for meget chrom over en længere periode, når man vil holde. Ingen forsøgsdeltagere vidste, hvad de tabletter indeholdt, som de spiste hver. Man skal tage tre tabletter dagligt.

Jeg har hørt at Chrom piller skulle hjælpe med ens sukkertrang. Jeg har taget to chrom tabletter dagligt i en måned nu, og efter blot en uge . En læser spørg her om olie og Chrom. Jeg har hørt at nogle bruger Chrom tabletter til at nedsætte sukkertrang og hjælpe .

Tag en mulitivitamin og suppler med b chrom og b complex. De bedste kosttilskud mod sukkertrang er BCAA (amonisyrer bredspektrede) og Glutamin. Chrom bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Ingredienser: Fyldemidler (Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat), . Jeg er rigtig glad for Chrom piller de kan fås i Matas og holder.

Jeg har mange gange prøvet at stoppe min sukkertrang men kan kun med de . Jeg er ikke plaget af sukkertrang længere, og netop fordi jeg nu kan holde mig fra. Ana Ferreira har taget chrom-tabletter i cirka tre og et halvt år, siger hun, . Og kan krom gøre det af med sukkertrangen?

Kroppen optager vitaminer og mineraler lige så godt fra en tablet som fra kosten.