Bodylab back to basics

Back to basics” træningsprogrammet er derfor baseret på et klassisk push-pull split program, hvor hver enkelt muskelgruppe rammes direkte gange i ugen. Der er rigtig mange, som har haft glæde af min første ”Større muskler – Back To Basics” artikel. Men det er efterhånden et års tid siden artiklen blev publiceret, .

For hvis du smider alt for mange øvelser på, og i særdeleshed isolations- og maskinøvelser, så afviger du fra grundprincipperne i ”Back to Basics”. Vil I anbefale at starte programmet ”Back to Basics” lige på og hårdt med ens 6-8RM, eller er det en fordel at starte på 80- af 6RM, så man . Jeg kunne godt tænke mig at vide, om man kan få endnu mere ud af sin træning, ved at supplere de øvelser i har vist i jeres “Back to Basics” . Har du spørgsmål til artiklen så bare sig til.

Læs evt også artiklen ‘Større muskler – back to basics’. Det program jeg har haft størst succes med er dog Back to Basics programmet, og lige pt fokuserer jeg på 5xstyrkeløft. Mit spørgsmål er egentlig bare, om jeg . Jeg er en dreng på snart 1 som kører jeres Back-to-Basics split træningsprogram.

Lige nu kører jeg programmet i en tilfældig rækkefølge. Back to basics træningsprogrammer virker fordi man fokuserer på det som giver resultater. I anden del af Back to basics, finder du et program til dig,.