Bange for at miste

Angst for at miste er et naturligt fænomen, der findes hos næsten alle mennesker. Læs angsten for at miste – få en masse gode rå om hvad du kan gøre. Hvorfor er vi bange for at miste kærligheden?

De fleste kommer jo relativt hurtigt op at stå igen. Kan man overhovedet miste kærligheden? Parforhol kærlighe intimitet, skilsmisse og utroskab.

Læs med og bliv klogere på dig og dit parforhold.

Du skriver, du elsker ham så højt, at du er bange for at miste ham. Du holder selvfølgelig ikke meget af din kæreste, hvis du ikke var lidt bange for at miste ham. I starten havde jeg ikke de store følelser for ham, men da jeg fik det blev jeg også utrolig bange. Jeg er så bange for at miste ham og tror ikke . Se svaret til kvinden der skrev: Jeg frygter for at miste min kæreste da jeg ikke føler mig god nok.

Det forstærker frygten for at miste, og ikke være god nok. Du skriver, at du er bange for at miste dine forældre. Jeg går ud fra du mener, at de bliver ældre og ældre og at den dag hvor de er gamle og skal dø, rykker . Jeg kan godt regne u at det bunder i at jeg er bange for at miste ham.

Men min ‘bekræftelsessyge’ får jo den negative virkning, at jeg skubber ham fra mig, . Men siden hun døde har jeg levet i en evig angst for at miste min mor,.